Helsinki casting etsii kehitysvammaista lasta tv-sarjan rooliin.

Helsinki Casting roolittaa uutta mielenkiintoista tv-sarjaa, ja etsii erityistä lasta yhteen rooleista! Sarja on tyyliltään Nordic Noir, eli rikossarja, joka nojaa vahvasti uskottaviin ihmissuhdejuoniin, joista päähenkilöt hakevat tukea, turvaa ja lämpöä kylmän ulkomaailman ja synkkien rikostarinoiden keskellä.

Helsinki casting etsii sarjan päähenkilölle kehitysvammaista tytärtä, jonka rooli-ikä olisi 6v. Oikealta iältään lapsi voi siis olla 5-8-vuotias.

Tämä lapsihahmo on avoin ja iloinen lapsi, joka solmii helposti suhteita vilpittömällä tavalla ja on siten helposti lähestyttävä. Repliikkejä roolilla myös on. Kuvaukset ovat pääosin helmi-maaliskuussa sekä toukokuussa 2018 Helsingissä studiossa, mutta kuvauksia on myös Lapissa. Siksi lapsen ja perheenjäsenen tulisi olla valmis matkustamaan myös kuvauksiin hieman kauemmas pari kertaa - tietysti tuotantoyhtiön ylläpitäminä.

Helsingin seudulla asuvat perheet voidaan kutsua koekuvaukseen Helsinki Castingin toimistolle Hermanniin. Jos perhe tulee sen verran kauempaa, ettei reissu Helsinkiin nyt onnistu, koekuvaukset voidaan osittain toteuttaa kotona kuvatun materiaalin avulla.

Lisätietoja sekä hakemukset sähköpostitse. Yhteydenotot tietojen ja kuvien kera otsikolla "VENLA"

sähköpostiosoite: helsinkicasting (ät) takauma.fi