Hoitajia (5), Lasten oppilaskoti Simpukka, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa vammaisten henkilöiden erityispalveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 29.11.2017 kello 15.00 mennessä

5 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Arvostamme lasten hoitotyön osaamista. Lisäksi arvostamme lasten psykiatrisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen sekä autismikuntoutuksen osaamista, koulutusta ja kokemusta.

Tämän hetkinen sijoituspaikka on lasten oppilaskoti Simpukka, joka on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kuntoutus- ja tutkimusyksikkö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/Tule meille töihin.
Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Hoitaja Simpukka

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat ylihoitaja Airi Nissinen, puh. 050 389 9206 ja oppilaskodin johtaja Aija Uimonen, puh. 050 389 9455.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi