Hoitajia (5), psykologisen kuntoutuksen yksikkö Koralli, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla. (Poliklinikat sijaitsevat Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Muuramessa.)

Vaalijalan kuntayhtymä hakee 1.2.2018 valmistuvaan ja avattavaan psykososiaalisen kuntoutuksen yksikköön Koralliin hoitajia Pieksämäelle.
Korallista on tulossa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden psykososiaalisen terapeuttisen kuntoutuksen 9 kuntoutujan kuntoutusyksikkö.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 29.11.2017 kello 15.00 mennessä

5 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Hoitajan tehtäviin kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hoitajan tehtävässä voidaan toimia myös henkilökohtaisena lähiohjaajana kuntoutujalle.

Arvostamme erityisesti psykiatrisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen ja hoitotyön osaamista, koulutusta ja kokemusta sekä erityisen tuen monipuolista osaamista, kuten kommunikaatiomenetelmien hallintaa. Korallin kuntoutushenkilöstö tekee jaksotyötä, osallistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja arjen askareisiin yhdessä kuntoutujien kanssa, tukee kuntoutujia elämänhallinnassa ja muutoksessa sekä palveluverkostossa kokonaisvaltaisesti. Kaikki tekevät kaikkea ja käyttävät erityisosaamistaan kuntoutujien hyödyksi.  Kuntoutukseen osallistuu moniammatillinen työryhmä.

Hakijalle on eduksi mielenterveystyön, riippuvuuksien ja kriisityön osaaminen ja kokemus.  Edellytämme kokemusta ko. alalta, sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyttä. Työ alkaa kokoaikaisesti helmikuussa, mutta odotamme, että valitut hoitajat osallistuvat koko Korallin henkilöstöä varten suunnitellun koulutusohjelman viimeisiin koulutuksiin. Tarvittaessa voi olla mahdollista sijoittua jo aiemmin työskentelemään Vaalijalan muihin yksiköihin.

Odotamme ensisijaisesti hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /Hae meille töihin.
Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Koralli/ Hoitaja

Palkkaus KVTES:n mukainen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat Korallin kuntoutusyksikön johtaja Johanna Salkosalo, puh. 050 3899 233,  ylihoitaja Airi Nissinen, p. 050 3899 206.

Lisätietoja Vaalijalasta www.vaalijala.fi.