Hoitajia (8), Oppilaskoti Kompassi, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 29.11.2017 kello 15.00 mennessä

8 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.
Arvostamme erityisesti lasten ja nuorten psykiatrisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen ja hoitotyön osaamista, koulutusta ja kokemusta.
Lisäksi arvostamme erityistä tukea tarvitsevan lapsen ja nuoren kasvatuksen ja kuntoutuksen työkokemusta.

Tämän hetkinen sijoituspaikka on oppilaskoti Kompassi, joka on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kuntoutusyksikkö. Kompassin lapsilla ja nuorilla on psykiatrisia, psykososiaalisia, oppimiseen, käyttäytymiseen ja kommunikaatioon liittyviä haasteita.

Työ alkaa 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/Tule meille töihin.
Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Kompassi hoitaja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat oppilaskodin johtaja Terhi Asikainen puh 050 3899 467 ja vastaava hoitaja Mervi Penttinen, puh. 044 3899 762