Hoitajia ja toimintaterapeutti, Vaalijalan kuntayhtymä, Pieksämäki

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden erityispalveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 28.8.2017 kello 15.00 mennessä

  • 2 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ
  • 1 TOIMINTATERAPEUTIN TEHTÄVÄ

Hoitajan tehtävään kelpoisuutena on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Tämän hetkinen sijoituspaikka on aikuisten neuropsykiatrinen kuntoutusyksikkö Eranto. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Toimintaterapeutin kelpoisuutena tehtävään on alansa laillistetun ammattihenkilön koulutus. Eduksi katsotaan neuropsykiatrisen valmennuksen ja psykiatrisen kuntoutuksen tunteminen. Tämän hetkinen sijoituspaikka on kuntoutusyksikkö Eranto. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/Tule meille töihin. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Hoitaja tai Hakemus/ Toimintaterapeutti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika tehtävään on 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa kuntoutusyksikön johtaja Tiina Teittinen, puh. 044 389 9745. Lisätietoja kuntayhtymästä ja kuntoutusyksikkö Erannosta www.vaalijala.fi.