Ohjaaja, Hämeenlinna päiväaikainen toiminta, Eteva

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme OHJAAJAA Hämeenlinnan päiväaikaiseen toimintaan (Hämeenlinna pt) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan tukeminen, ohjaaminen ja avustaminen arjessa. Noudatamme yleistyöaikaa.

Ohjaajan kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Edellytämme Sinulta hyvää ammatillista osaamista, Etevan arvojen hyväksymistä sekä kykyä omaksua yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmät osaksi omaa työtäsi. Arvostamme kokemustasi kehitysvammatyöstä ja yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmistä. Katsomme eduksesi myös mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Hakuaika päättyy 31.1.2018 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Hae paikkaa!
Haastattelut tehtävään tulemme pitämään 13.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Vesaaja, puh. 040 304 8027.