Ohjaaja, Juvan Savoset -monipalvelukeskus, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa vammaisten henkilöiden erityispalveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Haemme Juvan Savoset-monipalvelukeskukseen 27.10.2017 kello 15.00 mennessä

OHJAAJAA

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Eduksi katsomme vammaispalvelujen ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen. Ohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, auttaminen ja tukeminen työtehtävissä sekä päivittäisissä toiminnoissa. Työpaikkana on pääasiassa Savoset-monipalvelukeskus. Tarvittaessa ohjaaja työskentelee myös Vaalijalan palvelukodissa ohjaustehtävissä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /Tule meille töihin.

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Juvan Savoset ohjaaja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa monipalvelukeskuksen johtaja Irma Suuronen, puh. 050 389 9364, irma.suuronen (ät) vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi