Ohjaaja, Vaalijalan kuntayhtymä, Savonlinna

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Haemme Laavunrinteen palvelukotiin Savonlinnaan 30.8.2017 klo 15.00 mennessä OHJAAJAA (vastuualueena palvelukodin arjen koordinointi).

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Työtehtäviin kuuluu asukkaiden ohjaaminen ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa sekä palvelukodin arjen toiminnan koordinointi.

Työ on kaksivuorotyötä, ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/Tule meille töihin. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Laavunrinne ohjaaja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Tiina Hartikainen, puh. 050 389 9476, tiina.hartikainen(at)vaalijala.fi. Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi.