Ohjaaja, vammaispalvelut, Mäntsälä

Mäntsälän perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 31.8.2017 klo 16 mennessä vammaispalvelun ohjaajan toimen.

Mäntsälä ja Pornainen ovat vuoden 2009 alusta lähtien muodostaneet Mustijoen perusturvan eli sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alueen. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 25 600 ja alueen isäntäkuntana toimii Mäntsälä, joka on tunnettu hyvistä liikenneyhteyksistään; matka-aika junalla Helsingistä on 40 ja Lahdesta 20 minuuttia.

Haemme vammaispalveluihin ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan - mahdollisimman pian. Työ sisältää iltatyötä ja myöhemmässä vaiheessa viikonlopputyötä. Työhön sisältyy itsenäisesti omissa asunnoissaan asuvien kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden tukemista. Ohjaaja tukee asiakasta arjenhallinnassa, asumistaitojen harjoittelussa ja asumiseen liittyvien asioiden hoitamisessa. Työhön voi sisältyä myös työskentelyä perheissä, joissa on vammainen lapsi.

Hakijalta toivomme itsenäistä, innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta. Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Arvostamme kehitysvamma-alan työkokemusta ja koulutusta. Työtehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto, esim. lähihoitaja tai sosionomi.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus KVTES mukaan.

Hakemukset jätetään sähköisenä Mäntsälän kunnan sivuilla osoitteessa http://www.mantsala.fi/tietoa-mantsalasta/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat. CV liitetään sähköiseen hakemukseen. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila puh. 040 314 5082 sähköposti arja.tolttila(at)mantsala.fi.