Ohjaajia (2), Pihlajan toimintakeskus, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Haemme Pihlajan toimintakeskukseen Varkauteen 23.10.2017 klo 15.00 mennessä kahta (2) OHJAAJAA.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Eduksi katsomme päivätoimintojen ohjaustyön kokemuksen. Toimintakeskuksessa ohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, auttaminen ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asiakkaiden yksilöllisten suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Työ on päivätyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.                                                                                   

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /Tule meille töihin. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Pihlaja ohjaaja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

 

Lisätietoja antaa palvelukeskuksen johtaja Seppo Kauppinen, puh. 050 389 9340, seppo.kauppinen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi