Ohjaajia, Eteva kuntayhtymä (varahenkilöstö)

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Kaipaatko vaihtelua? Haluatko hyödyntää osaamistasi tai oppia uutta? Haluatko päästä kehittämään ja arvioimaan varahenkilöstötoimintaa? Etevassa varahenkilöstötoimintaa pilotoidaan Espoon, Keravan ja Vantaan toimintayksiköissä.

Haemme jatkuvasti varahenkilöstöön OHJAAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon, Keravan ja Vantaan toimipisteisiin. Työskentelyalue voidaan sopia.

Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan tukeminen, ohjaaminen ja avustaminen arjessa. Työ on päivä- ja iltatyötä, kokoaikaisesti.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Edellytämme palveluhenkisyyttä ja kehitysmyönteisyyttä. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi monipuolisesti!

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Salla Kauppinen puh. 040 304 7683.

Hakuaika päättyy 15.12.2017 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikkoja täytetään hakuprosessin aikana, joten toimita hakemuksesi nopeasti.

Hae paikkaa