Ohjaajia, Eteva kuntayhtymä (varahenkilöstö), Kerava ja Vantaa

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Kaipaatko vaihtelua? Haluatko hyödyntää osaamistasi tai oppia uutta? Haluatko päästä kehittämään ja arvioimaan varahenkilöstötoimintaa? Etevassa varahenkilöstötoimintaa pilotoidaan Espoon, Keravan ja Vantaan toimintayksiköissä.

Haemme nyt varahenkilöstöön OHJAAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen pääasiassa Keravan tai Vantaan toimintayksiköihin. Tehtävät täytetään aluksi 31.12.2017 asti.

Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan tukeminen, ohjaaminen ja avustaminen arjessa. Työ on päivä- ja iltatyötä, kokoaikaisesti.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Edellytämme palveluhenkisyyttä ja kehitysmyönteisyyttä. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä pääset hyödyntämään omaa osaamistasi monipuolisesti!

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Salla Kauppinen puh. 040 304 7683.

Hakuaika päättyy 7.7.2017 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikkoja täytetään hakuprosessin aikana, joten toimita hakemuksesi nopeasti. Merkitse hakemukseesi minkä paikkakunnan toimintayksiköissä haluaisit työskennellä.

Hae paikkaa