Ohjaajia, Vaalijalan kuntayhtymä, Pieksämäki

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Haemme 21.8.2017 klo 15.00 mennessä

  • Marian palvelukotiin Pieksämäelle 1 OHJAAJAA (vastuualueena lääkehoito sekä terveyden ja sairauden hoitoon liittyvät tehtävät)
  • Lukkarin palvelukotiin Pieksämäelle 1 OHJAAJAA.

Kelpoisuutena tehtäviin on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen.

Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/Tule meille töihin. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/hakemasi tehtävä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Anne Kontro, puh. 044 389 9625, anne.kontro(at)vaalijala.fi. Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi.