Psykologi (2), Hämeenlinna, Järvenpää, Eteva kuntayhtymä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme kahta (2) PSYKOLOGIA Asiantuntijat, Elämän tuki -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Palvelusuhteen alkaessa työpisteet sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Järvenpäässä.

Psykologin työtehtäviin kuuluu asiakastyöhön liittyvien arviointien ja lausuntojen tekoa, ohjaus- ja keskustelutuen antamista sekä asiakkaan lähiverkoston ja yhteistyötahojen konsultointia. Psykologi toimii osana moniammatillista työryhmää tuoden omaa asiantuntemustaan asiakasverkostojen käyttöön. Psykologilla tulee olla valmius työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden kanssa. Työ tapahtuu usein asiakkaan omassa ympäristössä Etevan alueella, joten oman auton käyttö on välttämätöntä. Työtehtävien määrittelyssä pyritään huomioimaan työntekijän omat kiinnostuksen kohteet ja erityisosaaminen.

Psykologin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillisuus. Edellytämme kehitysvamma-alan tuntemusta sekä kokemusta kehitysvammaisten psykologipalvelujen tuottamisesta. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valittu sijoittuu Etevassa psykologin vaativuustasolle 1 tai 2 osaamisensa ja työkokemuksensa perusteella. Käytämme 4 kk koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen viran vastaanottamista. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821.
Hakua on jatkettu. Otamme huomioon aikaisemman haun (10.4. – 27.4.2018) aikana tulleet hakemukset. Hakuaika päättyy 1.6.2018 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Hae paikkaa!

Haastattelut tehtävään tulemme pitämään 15.6. mennessä.