Psykologi, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka keskuspaikka on Pieksämäellä sijaitseva Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla. Poliklinikat sijaitsevat Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Muuramessa.

Vaalijalan Etelä-Savon poliklinikalla on haettavana 26.2.2018 kello 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN VIRKA

Työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä ja osallistut poliklinikan asiakkaiden kuntoutustarpeen arviointiin ja suunnitteluun. Osa työstä toteutuu asiakkaiden omassa toimintaympäristössä liikkuvina kuntoutuspalveluina. Etelä-Savon poliklinikalla on toimipisteet Mikkelissä ja Pieksämäellä. Työhön sisältyy myös työskentelyä Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen kuntoutusyksiköissä. Työ edellyttää sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsomme työkokemuksen erityishuollon palveluissa.

Työ alkaa 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös palkkatoiveesi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/Tule meille töihin. Voit toimittaa myös hakemuksesi sekä CV:n ilman muita liitteitä osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Psykologi.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat asiantuntijapalvelujen päällikkö Mari Niinivirta p. 044 389 9654, psykologi Markus Sundin p. 050 389 9260, sosiaalityöntekijä Marjo Kemppainen p. 050 389 9372 sekä avopalvelujen ylilääkäri Tiina Hankama p. 050 389 9350.