Sairaanhoitaja (2), Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 26.3.2018 kello 15.00 mennessä

2 SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Kelpoisuusehtona tehtävään on alansa laillistetun ammattihenkilön koulutus.
Tämän hetkiset sijoituspaikat ovat aikuisten kuntoutusyksikkö Satamassa ja Luoto- ja Wirta-pienyksiköissä.

Arvostamme erityisesti psykiatrisen hoitotyön osaamista, koulutusta ja kokemusta sekä erityisen tuen monipuolista osaamista. Luoto- ja Wirta- yksikköjen kuntoutushenkilöstö tekee jaksotyötä, osallistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja arjen askareisiin yhdessä kuntoutujien kanssa, tukee kuntoutujia elämänhallinnassa ja muutoksessa sekä palveluverkostossa kokonaisvaltaisesti. Luoto- ja Wirta- yksiköiden toiminnassa toteutuu valmentava työote (neuropsykiatrinen valmennus) sekä yksiköissä noudatetaan myös soveltuvin osin yhteisöhoidon periaatteita. Toiminnan tavoitteena on asiakkaan siirtyminen pitkäaikaiskuntoutuksesta avopalveluihin. Kuntoutusta tukee Vaalijalan moniammatillinen työryhmä. Henkilöstöä täydennys koulutetaan tehtäviin.

Työ on kolmivuorotyötä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/Tule meille töihin.
Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella
Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto.
Kuoreen merkintä: Hakemus/Satama sairaanhoitaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa kuntoutusyksikkö Sataman johtaja Seppo Kakkonen puh.044 3899 609 ja sairaanhoitaja Piia Puolakka, puh. 044 3899 738.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja kuntoutusyksikkö Satamasta www.vaalijala.fi