Sairaanhoitaja, oppilaskoti Luotain, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 27.10.2017 kello 15.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ

Kelpoisuusehtona on alansa laillistetun ammattihenkilön koulutus. Eduksi katsotaan tuntemus nuorten psykiatrisesta ja psykososiaalisesta kuntoutuksesta.

Tämän hetkinen sijoituspaikka on oppilaskoti Luotain, joka tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista laitoskuntoutusta sekä tutkimus- ja kuntoutusjaksoja psykiatrista ja psykososiaalista kuntoutusta tarvitseville nuorille.

Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /Tule meille töihin. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Sairaanhoitaja Luotain

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa oppilaskodin johtaja Arja Sarinko puh 044 3899 627

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi