Sosiaaliohjaaja, Espoo, Eteva kuntayhtymä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme SOSIAALIOHJAAJAA Asiantuntijat, elämän tuki -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee työsuhteen alkaessa Espoossa.

Sosiaaliohjaajan pääasiallisia tehtäviä ovat yksilöllisten palvelutarpeiden selvittäminen ja palveluratkaisujen suunnittelu. Työskentelymme on yksilökeskeistä verkostotyöskentelyä, johon osallistuvat henkilön itsensä lisäksi hänelle läheiset ihmiset, kunnan edustaja, palvelua toteuttavan yksikön ihmisiä sekä Etevan asiantuntijoita.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus (Laki 26.5.2015/817). Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Edellytämme myös mahdollisuutta tehdä silloin tällöin iltatyötä, jotta asiakkaiden ja omaisten kanssa tehtävä yhteistyö onnistuu asiakaslähtöisesti. Arvostamme kehittämismyönteistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oma auto tulee olla käytössä.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821.

Hakuaika päättyy 4.5.2018 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tehtävään tulemme pitämään 25.5.2018 mennessä.

Hae paikkaa