Sosiaalityöntekijä, Eteva kuntayhtymä

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ Etevan Asiantuntijat, vaativa taso -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Työympäristönä on Eteva kuntayhtymän alue, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Sosiaalityöntekijän asiakkaita ovat kehitysvammapsykiatrian yksikön, asumispalvelujen ja päivätoiminnan asiakkaat ja tehtäviin kuuluu

-       sosiaalityön asiantuntemus
-       palvelusuunnittelu tilaaja- ja käyttäjäasiakkaiden, omaisten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa
-       kehitysvammalain mukaiset itsemääräämisoikeuden tukemiseen liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä moniammatillisessa työryhmä- ja verkostotyössä. Toivomme sinulta kehittämismyönteistä asennetta ja vuorovaikutustyöskentelyn osaamista. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus uudistaa Etevan perhetyötä ja tehtäviin voi liittyä erityishuollon johtoryhmän lakisääteisiä tehtäviä.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (laki 272/2005).

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 4 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen viran vastaanottamista. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Susanna Wolkoff, puh. 040 304 7865 (13.-23.3.) ja johtava sosiaalityöntekijä Carina Lusikka, puh. 040 304 7814.

Hakuaika päättyy 3.4.2018 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä:
Hae paikkaa.