Useita tehtäviä, Jyväskylä, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Jyväskylässä on parhaillaan rakenteilla (os. Välitie 2) Sääksvuoren palvelukoti, jossa on 15 asuntoa. Toiminta käynnistyy marraskuussa 2018.

Haemme Sääksvuoren palvelukotiin Jyväskylään
16.8.2018 klo 15.00 mennessä

1 VASTAAVAA OHJAAJAA
39 OHJAAJAA (3-vuorotyö)
1 OHJAAJAA (vastuualueena lääkehoito sekä terveyden ja sairauden hoitoon liittyvät tehtävät)
1 OHJAAJAA (vastuualueena päivätoiminnan koordinointi)
1 LÄHIAVUSTAJAA

Kelpoisuusehdot

  • vastaavan ohjaajan tehtävään sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. sosionomin (amk) ja sairaanhoitajan tutkinnot. Vastaava ohjaaja johtaa yksikön asiakastyötä ja huolehtii palvelutoiminnan tavoitteellisuudesta. Vastaavan ohjaajan esimiehenä toimii palvelukodin johtaja.
  • ohjaajan tehtävään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin (amk) ja sairaanhoitajan tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Yhdellä ohjaajalla on jalkautuvan päivätoiminnan suunnittelu- ja koordinointivastuu.
  • lääke- ja terveydenhoidon vastuualuetta hoitavan ohjaajan tehtävään terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinnot.
  • lähiavustajan tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai kokemusta toimialalla. Lähiavustajan tehtäviin kuuluu keittiö-, siivous- ja pyykkihuoltoa sekä asiakastyössä avustamista.

Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä kommunikaatiomenetelmien osaamisen. Lääke- ja terveydenhuollon vastuualuetta hoitavan ohjaajan tehtävään eduksi katsomme terveyden- ja sairaudenhoidollisen kokemuksen. Päivätoimintaa koordinoivan ohjaajan tehtävään eduksi katsomme näiden lisäksi kokemuksen päivätoiminnan tehtävistä. Vastaavan ohjaajan tehtävään eduksi katsomme näiden lisäksi esimiestyöhön ja johtamiseen liittyvät käytännön taidot ja opinnot.

Hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmin 18.6. päättyneellä hakuajalla jätetyt hakemukset huomioidaan uudessa haussa.

Haastateltavat kutsutaan elokuun aikana. Haastattelut toteutetaan pääasiassa syyskuussa. Työ alkaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Sääksvuori/Hakemasi tehtävä.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa avopalvelujen johtaja Kirsi Ruutala, puh. 040 509 3514, kirsi.ruutala (ät) vaalijala.fi.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi