Vastaava ohjaaja, Eteva kuntayhtymä (asumispalvelut), Vantaa

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme VASTAAVAA OHJAAJAA Vantaan asumispalveluihin (Vantaa 1-2,4-6,8) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on vastata yksikön päivittäisestä toiminnasta kuntayhtymän strategian mukaisesti.  Työ sisältää henkilöstöön, talouteen ja palvelutoiminnan ohjaamiseen liittyviä tehtäviä, sekä kehittämistoimintaa yksikkö- ja ryhmätasolla. Lisäksi työhösi kuuluu yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen, ohjaaminen ja avustaminen arjessa.

Vastaavan ohjaajan kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan opistotason tutkinto tai soveltuva erikoisammattitutkinto ja riittävä työkokemus. Edellytämme Sinulta hyvää ammatillista osaamista, Etevan arvojen hyväksymistä sekä kykyä omaksua yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmät osaksi omaa työtäsi. Arvostamme kokemustasi kehitysvammatyöstä ja yksilöllisen elämänsuunnittelun menetelmistä. Katsomme eduksesi myös mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen.

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Valitulta henkilöltä edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Riitta Oksa puh. 040 304 7417.

Hakuaika päättyy 29.6.2017 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

Hae paikkaa