Töissä kehitysvammaliitossa

Minka ja Karoliina kirjoittavat: Hyvää kesää!

25.6.2019

Kohta pääsemme kesälaitumelle ja sitten onkin muutama viikkoa lomaa. Ihanaa, kyllä sitä on odotettukin.

On ollut aivan mahtavaa saada kirjottaa tänne ja kertoa miltä Kehitysvammaliitossa työskentely on tuntunut ja miten tästä eteenpäin. Sitähän ei tiiä vasta kun syksyn puolella. Meiltä loppuu sopimus syys-marraskuun aikana ja jatko on vielä ihan auki molemmilla.

Nyt alkaa olla aika tyhjät taskut jo näin loman kynnyksellä, mutta eiköhän vielä pinnistellä jotain kivaa.

Loma suunnitelmia on jonkin verran; festarit, lintsi, kesäretket ja tietty kavereita pitää nähdä. Uimaankin voisi uskaltautua ja heittää talviturkin jo pois nauttia suomen kesästä ja auringosta.

Neljässä viikossa kerkiää tehdä vaikka mitä. Ei kyllä kannata suunnitella liikaa ja aikatauluttaa kun ne suunnitelmat kuitenkin menee mönkään.

Me palataan elokuun alussa töihin ja syksyn blogit kirjotellaankin Leppävaarassa, kun toimistomme muuttaa sinne tässä kesän aikana.

Kiitos kaikille jotka ovat käyneet lukemassa meidän blogeja ja toivomme, että olette saaneet inspiraatioita ja uusia näkökulmia.

Ei muuta kuin ihanaa ja aurinkoisen lämmintä kesää kaikille Vernerin lukijoille pitäkää huoli toisistanne ja itsestänne toivottavat: Karoliina ja Minka 😊

Kommentit

Kukaan ei ole vielä kommentoinut kirjoitusta.

Kommentoi

Jos haluat kertoa mielipiteesi kirjoituksesta, kirjoita se kommentti-kenttään ja paina lähetä-nappia.

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.