Papunetin kuvataidekilpailun aiheena ihmeellinen luonto

Papunet järjestää jälleen kuvataidekilpailun puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille.
Kilpailun tavoitteena on kannustaa kuvalliseen itseilmaisuun.

Tänä vuonna kilpailun aiheena on ihmeellinen luonto.

Voit kuvata ihmeellistä luontoa vapaasti haluamallasi tavalla. Voit kuvata teoksessasi esimerkiksi luontoaiheita, kuten eläimiä, kasveja, luonnon tai sään ilmiöitä, vuodenaikoja tai luonnossa liikkumista.

Kilpailussa on yksi kaikille avoin sarja, jossa palkitaan kolme teosta. Voittaja saa palkinnoksi 150 euroa ja kaksi seuraavaa 75 euroa. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään kunniakirja.

Kilpailun raati arvostaa erityisesti töiden persoonallisuutta, omaperäisyyttä ja omien ajatusten ilmaisemista. Raatiin kuuluu valokuvaaja Pekka Elomaa ja Papunetin edustajia.

Osa kilpailuun osallistuneista teoksista pääsee mukaan taidenäyttelyyn, joka kiertää eri puolilla Suomea. Lisäksi teosten kuvia julkaistaan Papunetin verkkogalleriassa ja sosiaalisen median kanavissa. Papunetillä on kuviin vapaa julkaisuoikeus.

Kilpailuteokset palautetaan tekijöille, jos teoksen mukana lähetetään postimerkillinen palautuskuori. Teokset voi myös noutaa Papunetistä sopimuksen mukaan.

Maija Wiman - Ystävyys.

Maija Wiman, Ystävyys. Papunetin vuoden 2017 kuvataidekilpailun voittajateos.

Kilpailun osallistumisaika päättyy perjantaina 31.3.2018. Lähetä kilpailuteos ja yhteystietolomake siihen mennessä Papunetin postiosoitteeseen.

Kuvataidekilpailu
Kehitysvammaliitto ry / Papunet
Viljatie 4 A
00700 Helsinki

Yhteystietolomake on osoitteessa http://papunet.net/yksikko/kuvataidekilpailu.
Muista merkitä lomakkeeseen myös oman teoksesi nimi. Lisäksi voit kertoa lomakkeessa tarkemmin teoksestasi ja sen taustoista.

Samassa kuoressa voi lähettää monta teosta, mutta jokaisesta teoksesta tulee täyttää erillinen yhteystietolomake.

Lisätietoa kilpailusta
Graafinen suunnittelija Päivi Honkonen
09 3480 9387
paivi.honkonen(at)kvl.fi

Onnea kilpailuun!