Avoimia työpaikkoja Pieksämäen Nenonpellossa, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 25.1.19 kello 15.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ

2 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

TOIMINTATERAPEUTTI määräaikainen tehtävä ajalle 18.3.19–31.12.19

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on alansa laillistetun ammattihenkilön koulutus.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Toimintaterapeutin tehtävään kelpoisuusehtona on alansa laillistetun ammattihenkilön koulutus.

Tämän hetkinen sijoituspaikka on lasten ja nuorten psykiatrinen oppilaskoti Jolla, joka on kuusipaikkainen lasten ja nuorten psykiatrisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen yksikkö Nenonpellossa Pieksämäellä.

Arvostamme erityisesti psykiatrisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen ja hoitotyön osaamista, koulutusta ja kokemusta sekä erityistä tukea tarvitsevan lapsen ja nuoren kasvatuksen ja kuntoutuksen työkokemusta. Jollan kuntoutushenkilöstö tekee jaksotyötä, osallistuu lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen sekä elämänhallinnan vahvistamiseen yhdessä muun hänen verkostonsa kanssa moniammatillisissa tiimeissä.

Työ on kolmivuorotyötä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Jolla hakemasi tehtävä.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika sairaanhoitajan ja hoitajan tehtävään on kuusi kuukautta, toimintaterapeutin tehtävässä koeaika on 4 kuukautta.

Lisätietoja antaa oppilaskodin johtaja Anne Janhunen puh 044 3899 628

Lisätietoja kuntayhtymästä ja oppilaskoti Jollasta www.vaalijala.fi