Hoitaja, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme osaamis- ja tukikeskukseen Pieksämäen Nenonpeltoon 23.10.2019 kello 15.00 mennessä

HOITAJAA määräaikaiseen tehtävään ajalle 21.12.2019–3.11.2020

Kelpoisuusehtona on sosiaali-ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Eduksi katsotaan psykiatrinen osaaminen sekä kokemus erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa työskentelystä. Tämän hetkinen sijoituspaikka on oppilaskoti Luotaimen pienyksikkö Sukkula.

Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Hoitajan määräaikainen tehtävä Sukkula

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa, sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on viisi kuukautta.

Lisätietoja antaa oppilaskodin johtaja Arja Sarinko puh 044 389 9627, arja.sarinko(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi