Hoitajan tehtävä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 24.1.2021 kello 15.00 mennessä

HOITAJAN TEHTÄVÄ

Tehtävän tämän hetkinen sijoituspaikka on oppilaskoti Ankkuri, joka on erikoistunut lasten autismikuntoutukseen. Kuntoutuksen keskiössä on lapsen omien vahvuuksien tukeminen ja korostaminen kuntoutuksessa. Tavoitteenamme on itsetunnoltaan vahva lapsi tai nuori.

Meillä Ankkurissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Työyhteisöämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja energisyys. Jokaisella työyhteisön jäsenellä ja lapsella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaa eteenpäin. Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali - tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai sosiaalialan amk-tutkinto.

Toimimme yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja autismikuntoutuksesta ovat eduksesi.

Työ on jaksotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Ankkurin hoitaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa oppilaskodin johtaja Piia Suihkonen, puh. 044 389 9666.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja oppilaskoti Ankkurista www.vaalijala.fi