Hoitajan tehtäviä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 9.12.2019 klo 15.00 mennessä

3 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Kokemus kehitysvammatyöstä ja psykiatrisesta kuntoutuksesta katsotaan eduksi.

Tämän hetkinen tehtävän sijoituspaikka on aikuisten kuntoutusyksikkö Kaisla.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Kaisla hoitaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat kuntoutusyksikön johtaja Satu Lassinaro, puh. 044 389 9885, satu.lassinaro(ät)vaalijala.fi ja oppilaskodin johtaja Reetta Kosola, puh. 050 389 9311, reetta.kosola(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä ja kuntoutusyksikkö Kaislasta www.vaalijala.fi