Hoitajan tehtäviä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet- katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 28.1.20212 kello 15.00 mennessä

2 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Kelpoisuusehtona tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Tehtävän tämän hetkinen sijoituspaikka on oppilaskoti Simpukka. Oppilaskoti Simpukka tarjoaa tutkimus- ja kuntoutusjaksoja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Heillä voi olla synnynnäisiä somaattisia, psykiatrisia ja psykososiaalisia haasteita, oppimisvaikeuksia sekä autistisia piirteitä.

Työ on jaksotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Oppilaskoti Simpukan hoitaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa oppilaskodin johtaja Aija Uimonen puh. 050 3899 455, aija.uimonen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä ja oppilaskoti Simpukasta www.vaalijala.fi