Hoitajan tehtäviä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet- katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäellä on haettavana 16.5.2021 klo 20.00 mennessä

2 HOITAJAN määräaikainen tehtävä

1 HOITAJAN määräaikainen tehtävä (pääsääntöisesti yötyötä)

Tehtävien määräaikaisuus kestää 31.12.2021 saakka, työ saattaa jatkua määräaikaisuuden jälkeen.

Tehtävien tämän hetkinen sijoituspaikka on Pieksämäen keskustassa sijaitseva aikuisten kuntoutusyksikkö Puistola, joka tarjoaa ympärivuorokautista, pitkäaikaista kuntoutusta erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Puistolassa olet mukana kehittämässä uudenlaista asiakkaiden hyvinvointia tukevaa multisensorista kuntoutuksen viitekehystä ja sen viemistä asiakkaan arkeen mm. päiväaikaisen toiminnan perustana ja kuntoutuksen viitekehyksenä. Tehtäviin kuuluu tarvittaessa työskentely Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen kuntoutusyksikössä Nenonpellossa.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai sosiaalialan amk-tutkinto. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ on jaksotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn seuraavien linkkien kautta:https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hoitaja-maaraaikainen-yotyo-puistola-pieksamaki-359328/ tai https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hoitaja-maaraaikainen-kuntoutusyksikko-puistola-359311/

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Kuntoutusyksikkö Puistolan hoitaja (yötyö) tai Puistolan 2 hoitajaa

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on määräaikaisissa tehtävissä korkeintaan puolet määräaikaisuudesta.

Lisätietoja antaa kuntoutusyksikön johtaja Elina Väisänen puh. 044 3899 668

Lisätietoja kuntayhtymästä ja kuntoutusyksikkö Puistolasta www.vaalijala.fi

Pieksämäki 28.4.2021

Maarit Rantakurtakko

Kuntoutuksen johtaja