Hoitajan tehtäviä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 15.6.2021 klo 20.00 mennessä

3 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Hoitajat toimivat Nenonpellon yksiköiden varahenkilöstönä mukaan lukien eripuolilla Pieksämäen kaupunkia sijaitsevat kuntoutusyksiköt. Varahenkilön tehtävä on monipuolinen, vaihteleva ja varmasti mielenkiintoinen. Odotamme sinulta reipasta, avointa työotetta ja voimassa olevia pätevyyksiä kuten lääkehoito ja ensiapu -pätevyydet. Varahenkilöiden kotiyksikköinä toimivat tällä hetkellä osaamis- ja tukikeskuksen kuntoutusyksiköt Satama, Eranto, Maininki sekä oppilaskodit Ankkuri ja Simpukka.

Arvostamme erityisesti psykiatrisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen, hoitotyön sekä perhekeskeisen toiminnan osaamista, koulutusta ja kokemusta sekä erityisen tuen monipuolista osaamista, kuten terapiamenetelmien tuntemusta sekä lasten, nuorten että aikuisten kuntoutuksessa. Kuntoutushenkilöstö tekee jaksotyötä (pääsääntöisesti ei yövuoroja), osallistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja arjen askareisiin, tukee kuntoutujia elämänhallinnassa ja muutoksessa sekä palveluverkostossa kokonaisvaltaisesti. Edellytämme kokemusta ko. alalta, sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali - tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai sosiaalialan amk-tutkinto.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen. 

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa-linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hoitajan tehtävä / varahenkilöstö.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika hoitajan tehtävän osalta on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat oppilaskodin johtaja Piia Suihkonen (toimii tulevan Nenonpellon varahenkilöstön esihenkilönä) puh. 044 3899 666 tai kuntoutuksen johtaja Maarit Rantakurtakko puh. 050 3899204.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi 

Pieksämäki 31.5.2021

Maarit Rantakurtakko

Kuntoutuksen johtaja