Hoitajan tehtäviä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla. 

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet- katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäellä on haettavana 23.9.2021 kello 15.00 mennessä

2 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Tehtävän tämän hetkinen sijoituspaikka on aikuisten kuntoutus- ja tutkimusyksikkö Sarastus. Sarastus on erityistä tukea tarvitsevien psykososiaalisen ja psykiatrisen kuntoutuksen yksikkö.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali - tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai sosiaalialan amk-tutkinto.

Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ on jaksotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Kuntoutusyksikkö Sarastuksen hoitaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa kuntoutusyksikön johtaja Heli Ylönen puh. 044 3899 662 tai heli.k.ylonen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä ja kuntoutusyksikkö Sarastuksesta www.vaalijala.fi

Pieksämäki 08.09.2021

Maarit Rantakurtakko
Kuntoutuksen johtaja