Hoitajan tehtäviä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 26.9.2021 kello 20.00 mennessä

2 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Tehtävien tämän hetkinen sijoituspaikka on aikuisten kuntoutusyksikkö Nurmela.

Nurmela tarjoaa aikuisille kuurosokeille, aistimonivammaisille ja kommunikaatioon tukea tarvitseville kuntoutuspalveluja sekä muita tarvittavia hoito- ja tukipalveluja.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai sosiaalialan amk-tutkinto.

Toimimme yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö.

Työ on jaksotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa tästä linkistä. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Nurmelan hoitaja.

Haastatteluja tehtävään tehdään jo hakuajan kuluessa.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa kuntoutusyksikön johtaja Kirsi Sairanen, puh. 050 3899 268

Lisätietoja kuntayhtymästä ja kuntoutusyksikkö Nurmelasta  www.vaalijala.fi

Pieksämäki 10.9.2021

Maarit Rantakurtakko

Kuntoutuksen johtaja