Hoitajia, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäellä on haettavana 23.11.2018 klo 15.00 mennessä
2 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Kelpoisuusehtona hoitajien tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Tämän hetkinen sijoituspaikka on kuntoutusyksikkö Puistola Pieksämäellä. Puistola on aikuisten erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kuntoutusyksikkö Pieksämäen keskustassa.

Eduksi katsomme kokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden kuntoutus- ja ohjaustyöstä sekä kommunikaation tukemisesta. Valittujen hoitajien toimenkuvaan kuuluu Puistolan päiväaikaisen kuntouttavan toiminnan kehittäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Työ on jaksotyötä.

Työ alkaa 1.1.19 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /tyopaikat  

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Puistola Hoitaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa.

Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat ylihoitaja Airi Nissinen puh 050 389 9206 airi.nissinen(ät)vaalijala.fi tai kuntoutuksen johtaja Maarit Rantakurtakko puh 050 389 9204 maarit.rantakurtakko(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi