Isännöitsijä, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Vaalijalan avopalveluihin on haettavana 5.10.2020 kello 15.00 mennessä

ISÄNNÖITSIJÄN TEHTÄVÄ

Kelpoisuusehtona työsuhteeseen on soveltuva tekninen tai kaupallinen tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta rakennusteknisistä tehtävistä ja kiinteistöhallinnosta. Tehtävä on uusi ja sen asemapaikka on Pieksämäen Nenonpelto.

Isännöitsijän tehtävänä on järjestää ja vastata avopalvelujen kiinteistöjen ylläpidosta, kiinteistönhuoltosopimuksista ja talouden seurannasta sekä alle 10000 euron korjauksista. Hän vastaa asuntojen vuokrasopimuksien tekemisestä sekä avopalvelujen vuokrakiinteistöjen hallinnoinnista yhteistyössä palvelutoiminnan kanssa. Avopalvelujen tiloja on noin 30 eri paikassa Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa ja Keski-Suomessa. Asuntoja on noin 300. Suurin osa asunnoista on rahoitettu ARA:n tuella.

Toimeksiantoja isännöitsijä vastaanottaa avopalvelutoiminnan esimiehiltä ja johdolta. Yhteistyökumppaneita ovat mm. kiinteistöpäällikkö, huoltomestari, talouspäällikkö ja toimistopalvelut. Isännöitsijän esimies on tukipalvelujen sektorijohtajana kuntayhtymän johtaja. Isännöitsijän tehtävä edellyttää sujuvia vuorovaikutustaitoja ja valmiutta ottaa huomioon Vaalijalan asiakkaat ja palvelutoiminnan vaatimukset.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan kuitenkin vuoden 2020 aikana. Suunniteltu tehtäväkohtainen palkka on noin 3000 €/kk + työkokemuslisä osaamisesta riippuen, hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Isännöitsijä.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua enintään kolmen kuukauden kuluessa. Vaalijala on savuton työpaikka. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa Ilkka Jokinen p. 050 60 278.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Ilkka Jokinen

Kuntayhtymän johtaja