Mistä rintaliivit ?

Nyt on tälläinen käytännön ongelma. Meillä on kotona nuori, jolle ei millään löydy toimivia rintaliivejä. Hänellä on down ja olkapäät sen malliset, että olkaimet valuvat paikaltaan.

Olisin iki onnellinen, jos jollakin olisi kertoa vaikka kauppa tai merkki, josta aloittaa. Masennus iskee, kun ajattelenkin kaupunkireissua asian puitteissa.

Moikka! Kokeilleppa urheilurintsikoita. Niissä on monia malleja ja monet aikalailla tukevia ja helppoja myös pukea päälle. Osa toppimaisia ja joissain myös hakaset. Kannattaa ehkä mennä ihan oikeeseen liivikauppaan. Missäpäin vaikutatte? Helsingissä hyviä on esim. Munkkiniemessä Tonelle ja Töölössä Viipurin korsetti liike. Henkilökunnan avustuksella löytyy varmasti sopivaa päälle laitettavaa. Kannattaa myös kokeilla seuraavaa "tekniikkaa". Laita olkaimien väliin nauha, joka yhdistää olkaimet ja pitää ne linjassa. Voit käyttää siihen irto-olkainta (jos vaikka löytyy kotoa sellainen silikoninen/läpinäkyvä) tai vaikkapa kanttinauhaa tai muuta vähä leveeempää nauhaa. Toivottavasti näistä olisi jotain apua.
Hei

komppaan edellistä kirjoittajaa :) Itselläni Sokoksesta ostetut urheiluliivit, joissa "ylimääräinen" hakanen, jolla liivit saa melko tiukastikin olkaimistaan yhteen. Urheiluliikkeissä, Budget-sport tm myös saatavilla.
Myös meillä pohdiskellaan välillä pukeutumisen kuvioita.

Vaatteiden pitäisi olla toimivia ja sen verran helposti puettavia, että tytär pärjäisi itsenäisesti. Ja nuorekkaitakin pitäisi olla.

Toppi on riittänyt vielä toistaiseksi, katsotaan sitten miten suu pannaan, kun elämä etenee. Myönnän, että nyt jo väsyttää, jos pohdin kauppoihin menemistä ja sopivien rintsikoiden etsimistä.


Moikka! nykyäänhän tuntuu aika moni aikuinenkin käyttävän toppimallisia liivejä. Osa on tosi sporttisia eikä lainkaan mummomaisia t-paitoja....
Ei ihan liity aiheeseen, vaatetukseenn kylläkin
Kivoja vaatteita pyörätuolia käyttäville:
http://www.ergomode.fi/
Niskan takaa menevä olkain.Ostakaa siis liivit, joissa irrotettavat olkaimet, ja laittakaa olkain kulkemaan niskan kautta tai ristiin.

Vastaa viestiin