Kiinteistöhoitaja, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 2.10.2020 klo 15.00 mennessä

KIINTEISTÖNHOITAJAN TEHTÄVÄ

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekninen kunnossapito ja muutostöiden tekeminen sekä muu kiinteistöjen kunnossapito ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoito. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15, mutta tehtävään kuuluu myös varallaoloa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin vuoden 2020 aikana.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (sähköasentajan perustutkinto) ja aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii teknistä osaamista ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sekä itsenäistä työotetta. Tehtävään valitulla tulee olla B-ajokortti ja perustaidot tietotekniikassa. Työturvallisuus- ja tulityökortti, sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan

(TS 2020–2021).

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus / Kiinteistönhoitaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Antti Jäntti, 050 3899492, antti.jantti(ät)vaalijala.fi