Kuntoutusylilääkärin - ja kuntoutuslääkärin virka, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä tarjoaa Itä-Suomen alueella monipuolisia kehitysvamma-alan tutkimus- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Kuntayhtymällä on poliklinikat Kuopiossa, Pieksämäellä, Mikkelissä ja Muuramessa. Keskuspaikkana on Pieksämäellä sijaitseva Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus, jonka yhteydessä toimii erityiskoulu. Lääkärin virkoja on kuntayhtymässä seitsemän. Tämän lisäksi Vaalijalassa käytetään eri erikoisalojen konsultaatiopalveluita.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Nenonpellossa on

haettavana 26.10.2020 klo 15.00 mennessä

KUNTOUTUSYLILÄÄKÄRIN VIRKA JA

KUNTOUTUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Kelpoisuusehtoina kuntoutusylilääkärin virkaan on soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Kuntoutuslääkärin virkaan kelpoisuusehtona on soveltuva erikoislääkärin pätevyys tai laillistetun lääkärin pätevyys. Arvostamme virkoihin erikoislääkärin tutkintoa esimerkiksi lastentaudeista, neurologiasta, psykiatriasta tai yleislääketieteestä. Kokemus kehitysvamma-alasta katsotaan eduksi. Virkojen vastaanottamisen ajankohta sovitaan erikseen.

Palkkaus neuvotellaan hakijan pätevyyden, palkkatoivomuksen, muodostuvan työnkuvan sekä lääkärisopimuksen pohjalta. Virat voidaan täyttää myös osa-aikaisesti ja työaikasi on neuvoteltavissa joustavasti. Vaalijalan kuntayhtymässä tuetaan työntekijöiden kouluttautumista.

Työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä ja saat tukea työllesi toisilta lääkäreiltä sekä muilta tiimin jäseniltä.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Kuntoutusylilääkäri tai kuntoutuslääkäri

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika vakituisiin virkoihin on kuusi kuukautta.

Tiedusteluihin vastaa johtava lääkäri Juhani Keinonen puh. 050 3899 443, juhani.keinonen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi