Lähihoitajan sijaisuuksia, Tays kehitysvammahuolto, Tampere

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA
TUNNISTENUMERO 113

LÄHIHOITAJAN sijaisuuksia, tukikeskuksen vastuualueella, nuorten kuntoutusyksikössä Tays kehitysvammahuollossa.
Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:

Nuorten kuntoutusyksikön toiminnassa korostuvat arjen strukturointi, toimintataitojen kartoitus ja käyttäytymisanalyysi sekä vuorovaikutustaitojen ja kommunikoinnin harjoittaminen. Työn pääpaino on nuoren toimintakyvyn tukemisessa sekä perheiden kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä sopeutua vaihtuviin työtilanteisiin.

Katsomme eduksi kokemuksen kehitysvamma-, mielenterveys- ja autismityöstä.

Arvostamme kuntouttavaa työotetta, vastuunottamista, kehitysmyönteisyyttä, sitoutuneisuutta, sekä avoimuutta.
Tarjoamme sinulle haastavan, mutta mielenkiintoisen työn osana moniammatillista tiimiä lähes uusissa toimitiloissamme. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet täydennyskoulutukseen, työnohjaukseen ja työn kehittämiseen osana työyhteisöä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Asiakkaamme odottavat sinulta arvostavaa, positiivista ja rauhallista työotetta.

Toimintamme eettisiä periaatteita ovat turvallisuus, kunnioitus, yksilöllisyys, avoimuus, luottamus ja osaamisen arvostaminen. Jos tunnistat itsesi näistä arvoista, olet oikea henkilö työskentelemään kanssamme!

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on lähihoitajan, perushoitajan, lääkintävahtimestarin,
mielenterveyshoitajan, mielisairaanhoitajan tai lastenhoitajan tutkinto.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Määräaikainen sijaisuus (toimi), eripituisia sijaisuuksia ajalla 29.3-30.9.2021. Vuorotyöluonteinen jaksotyö.
Koeaika: Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES, sijaisuudet täytetään 29.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Vaadittavat todistukset: Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Tiedustelut: Osastonhoitaja Anne-Mari Saloniemi, puh. 044 485 9047 tai sähköpostitse TA6rekrytointi(ät)pshp.fi. Nuorten kuntoutusyksikön osastonhoitaja Kati Paulaniemi, puh. 050 4389 152 arkisin klo 8-16 välillä.

Hakumenettely: Sijaisuuksia haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta. Sijaisuuksia voi hakea myös kirjallisella hakemuksella,
missä on mainittava haettavan sijaisuuden numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 12.3.2021 klo 14.30