Majavastaava, Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry

HAUSSA MONITAITURI PITÄMÄÄN HUOLTA JAATISEN MAJASTA SEKÄ APU- JA TOIMINTAVÄLINEVUOKRAAMOSTA

Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry etsii toimeen tarttuvaa majavastaavaa. Majavastaavan työhön kuuluvat Majan ylläpitoon, huoltoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät, tilan siisteydestä huolehtiminen ja tarjoilujen järjestäminen sekä apu- ja toimintavälinevuokraamoiden ylläpito. Tärkeä osa Majavastaavan työtä on Jaatisen jäsenperheiden opastaminen tapahtumien järjestämisessä.

Jos sinulla on hyvät kohtaamistaidot, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja vammaisperheiden arjesta, hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Jaatisen Maja on yhdistyksen ylläpitämä vammaisperheiden monitoimikeskus, jossa järjestetään kerhoja, kursseja, vertaisiltoja ja luentoja. Majalla toimii apu- ja toimintavälinevuokraamo yhteistyössä Malikkeen kanssa. Työsuhde on vakituinen, työaika 37,5h viikossa. Maja sijaitsee Helsingin Malminkartanossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 23.6.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: satu.mustonen(ät)jaatinen.info

Tiedustelut: toiminnanjohtaja Satu Mustonen, puh. 050 441 8084 ma-to klo 10-16. Lisätietoja yhdistyksestä ja Jaatisen Majasta löydät täältä: www.jaatinen.info