Ohjaaja (2), palvelukoti, Varkaus, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä viidellätoista (15) paikkakunnalla.

Haemme Hongiston palvelukotiin Varkauteen 22.10.2018 kello 15.00 mennessä 2 OHJAAJAA

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Ohjaajan tehtävänä on auttaa ja tukea asiakkaita palvelukodissa ja erilaisissa vapaa-ajan ympäristöissä. Ohjaaja suunnittelee, kehittää ja arvioi palvelua yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme kehitysvammaisten henkilöiden ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen.

Työ on kolmivuorotyötä.
Työ alkaa 1.1.2019.
Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /tyopaikat

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Ohjaaja Hongisto.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Sanna Oksanen-Vihervuori puh.0503899444

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Hongiston palvelukodista www.vaalijala.fi