Ohjaaja (2-vuorotyö), toimintakeskus, Mäntyharju, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Savoset-toimintakeskukselle Mäntyharjuun

19.8.2019 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAA (2-vuorotyö)

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Ohjaajan tehtävään sisältyy työtä myös Mäkirinteen palvelukodissa.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.      

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat    

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Savoset Mäntyharju ohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa monipalvelukeskuksen johtaja Jenni Rytkönen, puh. 040 352 8758, jenni.rytkonen(ät)vaalijala.fi tai vastaava ohjaaja Marita Makkonen puh. 050 3899 351, marita.makkonen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi