Ohjaaja (3-vuorotyö), Lukkarin palvelukoti, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Haemme Lukkarin palvelukotiin Pieksämäelle 21.10.2021 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Lukkarin palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 15 kehitysvammaiselle ja erityistä tukea tarvitsevalle henkilöille Pieksämäellä.

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen kouluasteinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin (amk) tutkinnot.

Ohjaajan tehtävänä on auttaa ja tukea asiakkaita palvelukodissa, erilaisissa vapaa-ajan ympäristöissä ja tarvittaessa päivätoiminnoissa. Ohjaaja suunnittelee, kehittää ja arvioi palvelua yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Lukkarin palvelukodin työntekijät tekevät yhteistyötä Vaalijalan muiden Pieksämäen yksiköiden kanssa (Pappilanmäen, Marian ja Pihlajarinteen palvelukodit, Länsirinteen toimintakeskus, Linnan cafe, Savoset monipalvelukeskus).

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Vaalijalassa toimii oma koulutuskeskus Myötätuuli, joka tarjoaa monipuolista lisäkoulutusta työntekijöille. Tarjoamme mahdollisuuden työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen (esim. kommunikaatiomenetelmät, AVEKKI-toimintatapamalli, autismiosaaminen, ohjaus- ja hoitotyön menetelmät). Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi e-passin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Vaalijalassa on käytössä uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; ePassisaldoon lisätään 100 €:a ja tämän lisäksi maksetaan kertapalkkio 600 €, kun työsuhde on kestänyt 6 kk.

Ohjaajan työ on 3-vuorotyötä.

Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.                                                             

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Lukkarin palvelukodin ohjaaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Anne Kontro puh. 044 3899 625, anne.kontro(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 6.10.2021

Avopalvelujen palvelupäällikkö

Heli Malkki