Ohjaaja, Kahvimyllyn palvelukoti, Suonenjoki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Kahvimyllyn palvelukotiin Suonenjoelle 16.5.2021

klo 20.00 mennessä

OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Kahvimyllyn palvelukoti tarjoaa kodin ja tukipalvelut 14 kehitysvammaiselle asiakkaalle. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa ja vapaa-ajalla eri toimintaympäristöissä.

Kelpoisuutena ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä autismi- ja kommunikaatio-osaamisen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Kahvimylly ohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Antti Kervinen puh. 050 3899 472, antti.kervinen[at]vaalijala[dot]fi

Lisätietoja Kahvimyllyn palvelukodista ja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 29.4.2021

 

Avopalvelujen johtaja

 

Kirsi Ruutala