Ohjaaja, Mäntyharju, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - Liity osaavaan yhteisöömme!

Haemme Mäkirinteen palvelukotiin (palveluasuminen/tuettu asuminen) Mäntyharjulle 7.2.2022 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAA (iltapainotteinen 2-vuorotyö)

Mäkirinteen palvelukoti tarjoaa kodin ja tukipalvelut yhdeksälle kehitysvammaiselle aikuiselle henkilölle. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä.

Kelpoisuutena ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Tehtävään valitulla tulee olla hygieniapassi. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Katsomme eduksi myös kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden hoito- ja ohjaustyöstä. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Vaalijalassa toimii oma koulutuskeskus Myötätuuli, joka tarjoaa monipuolista lisäkoulutusta työntekijöille. Tarjoamme mahdollisuuden työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen (esim. kommunikaatiomenetelmät, AVEKKI-toimintatapamalli, autismiosaaminen, ohjaus- ja hoitotyön menetelmät). Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi e-passin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Vaalijalassa on käytössä uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; ePassisaldoon lisätään 100 €:a ja tämän lisäksi maksetaan kertapalkkio 600 €, kun työsuhde on kestänyt 6 kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 a §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.  

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Mäkirinne ohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa monipalvelukeskuksen johtaja Marita Makkonen, puh. 044 389 9893,

marita.makkonen(ät)vaalijala.fi  tai vastaava ohjaaja Minna Lyytikäinen, puh. 044 389 9600, minna.lyytikainen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Mäkirinteen palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 14.1.2022

Avopalvelujen palvelupäällikkö

Heli Malkki