Ohjaaja, palvelukoti, Kangasniemi, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Puulan palvelukotiin Kangasniemelle 28.8.19 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAA

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Ohjaajan tehtävänä on auttaa ja tukea asiakkaita palvelukodissa ja erilaisissa vapaa-ajan ympäristöissä päiväaikaan ja iltaisin. Ohjaaja suunnittelee, kehittää ja arvioi palvelua yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Eduksi katsotaan kehitysvammaisten ohjaus- ja hoitotyön kokemus, autismityön kokemus sekä kommunikaatiomenetelmien ja perushoidon osaaminen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.                                                                       

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Ohjaaja Puula.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Maija Ylönen, puh. 044 389 9615, maija.ylonen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi