Ohjaaja, palvelukoti Pisa, Kuopio, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Pisan palvelukodissa Kuopion Nilsiässä on haettavana

23.9.2019 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAN TEHTÄVÄ

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Ohjaajan tehtävänä on auttaa ja tukea asiakkaita palvelukodissa ja erilaisissa vapaa-ajan ympäristöissä päiväaikaan ja iltaisin. Ohjaaja suunnittelee, kehittää ja arvioi palvelua yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Pisan palvelukodin ohjaajat tekevät yhteistyötä Koivikon toimintakeskuksen kanssa päivätoiminnan järjestämisessä.

Eduksi katsotaan kehitysvammaisten ohjaus- ja hoitotyön kokemus, autismityön kokemus sekä kommunikaatiomenetelmien ja perushoidon osaaminen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin 19.8.2019 päättyneellä hakuajalla jätetyt hakemukset huomioidaan uudessa haussa.

Työ on 3-vuorotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Pisa ohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Pisan palvelukodissa on lisäksi avoinna
OHJAAJIEN JA LÄHIAVUSTAJAN SIJAISUUKSIA (lyhytaikaiset työsuhteet)
joiden osalta yhteydenotot suoraan palvelukodin johtajaan.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Soile Wallius puh. 050 3899 462 soile.wallius(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi