Ohjaaja palvelukotiin, Jyväskylä, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Sääksvuoren palvelukotiin Jyväskylään
28.1.2019 klo 15.00 mennessä OHJAAJAA
(vastuualueena päivätoiminnan koordinointi)

Kelpoisuusehdot

-        ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin (amk) ja sairaanhoitajan tutkinnot.

-        ohjaajalla on jalkautuvan päivätoiminnan suunnittelu- ja koordinointivastuu, ohjaaja toimii asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä erilaisissa päivätoimintaympäristöissä.

Päivätoimintaa koordinoivan ohjaajan tehtävään eduksi katsomme kokemuksen päivätoiminnan tehtävistä, lisäksi ohjaajan tehtävään eduksi katsomme autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Työ on pääasiassa päivätyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.                                                                              

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi /tyopaikat
Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Sääksvuori/Ohjaaja (vastuualueena päivätoiminnan koordinointi)

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa Sääksvuoren palvelukodin johtaja Anna Matsi puh. 044 3899 871

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Sääksvuoren palvelukodista www.vaalijala.fi