Ohjaaja, Savonlinna, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Laavunrinteen palvelukotiin Savonlinnaan

26.4.2019 klo 15.00 mennessä

OHJAAJAA

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Työtehtäviin kuuluu asukkaiden ohjaaminen ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus – ja hoitotyönkokemuksen. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ on kaksivuorotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.                                                                       

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat 

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Laavunrinne ohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Tiina Hartikainen, puh. 050 389 9476, tiina.hartikainen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi