Ohjaajan tehtäviä, Kuopio, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja

hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Pisan palvelukodissa Kuopion Nilsiässä on haettavana 7.12.2021 klo 15.00 mennessä

1 OHJAAJAN TEHTÄVÄ (3-vuorotyö)

1 OHJAAJA, Määräaikainen tehtävä ajalle 17.1.2022 - 24.11.2022

Pisan palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Palvelukoti sijaitsee Nilsiän keskustan tuntumassa, rauhallisella omakotitaloalueella. Ohjaajan tehtävänä on auttaa ja tukea asiakkaita palvelukodissa ja erilaisissa vapaa-ajan ympäristöissä päiväaikaan ja iltaisin. Ohjaaja suunnittelee, kehittää ja arvioi palvelua yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuutena tehtäviin on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Katsomme eduksi kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden hoito- ja ohjaustyöstä. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Vaalijalassa toimii oma koulutuskeskus Myötätuuli, joka tarjoaa monipuolista lisäkoulutusta työntekijöille. Tarjoamme mahdollisuuden työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen (esim. kommunikaatiomenetelmät, AVEKKI-toimintatapamalli, autismiosaaminen, ohjaus- ja hoitotyön menetelmät). Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi e-passin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Vaalijalassa on käytössä uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; ePassisaldoon lisätään 100 €:a ja tämän lisäksi maksetaan kertapalkkio 600 €, kun työsuhde on kestänyt 6 kk

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.                                                             

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa ohjaaja ja määräaikainen ohjaaja -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Pisan ohjaaja/ Pisan määräaikainen ohjaaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika vakituisessa tehtävässä on kuusi kuukautta ja määräaikaisissa tehtävissä enintään puolet määräaikaisuudesta.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelukodin johtaja Soile Wallius puh. 050 3899 462 tai soile.wallius(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Pisan palvelukodista  www.vaalijala.fi

Pieksämäki 19.11.2021

Avopalvelujen palvelupäällikkö

Heli Malkki