Ohjaajia (2) Mikkeli, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Oravin palvelukotiin Mikkeliin 29.3.2019 kello 15.00 mennessä

2 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Ohjaajat tekevät työtä tarvittaessa myös Siekkilän palvelukodissa.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin 11.3.2019 päättyneellä hakuajalla jätetyt hakemukset huomioidaan uudessa haussa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2160,37 e ja muut ehdot KVTES:n mukaiset.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat 

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Oravi ohjaaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa va.palvelukodin johtaja Miija Miettinen puh. 044 3899 683

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Oravin palvelukodista www.vaalijala.fi